Latency issues with Level 3 Communications ISP - 7/2


#1

I’ve been having issues for about 3 weeks with playing overwatch, my ping has been spiking abnormally high. for some reason its been fine on weekends but weekdays it gets really bad. talked to tech support and apparently I am being routed to Dallas and Chile even though i live in Colorado!

My service provider is Mountain Broadband, the ISP is Level 3.

Anyone else using a level 3 ISP or Mountain Broadband having connection issues?


Being Placed on the Wrong Servers
Latency problems in-game
#2

Hey, Punkwashed!

Thank you for making this post. We see that there is an issue with all customers using Level 3 Communications as a direct ISP provider. It looks like they are being routed to the wrong region.

Many smaller and local ISP’s will use Level 3. If you need to check if your ISP uses Level 3 Communications, search your ISP Here. Place your IP address in the WHOIS & Website search bar on the right side of the page and it will tell you.

If it shows Level 3, please collect a WinMTR test and post it in this thread.

Make sure to run the WinMTR test for 5 to 10 minutes while experiencing the latency.

If your IP address does not show Level 3, please do not post the information in this thread. Please create a new thread with he details.

Thanks!


Connecting to incorrect region
Xbox ping Issues. NA servers
Is anyone else getting insta ques?
Issues with ping
Being routed to the wrong server
Keep getting placed in Brazilian servers
#3

I use ESCO broadband (Ark-O) and it is a lvl 3 as well. I am unable to run the tests due to not having a pc at my house but the problem is effecting console as well. (Xboxone)


#4

No worries if you cannot, xXitzOmegaXx.

Thank you for making the post.


#5

Hi, I am trying to add my WinMTR test but it will not let me because it says I can’t post links. I posted it with spaces breaking up the link, let me know if there is an easier way.

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| router - 0 | 158 | 158 | 0 | 0 | 8 | 0 |

| 10.110.64.1 - 0 | 158 | 158 | 1 | 1 | 20 | 2 |

| 10.110.2.129 - 0 | 158 | 158 | 8 | 9 | 26 | 10 |

| No response from host - 100 | 32 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| ae-2-3514.edge2.Atlanta4.Level3. net - 0 | 158 | 158 | 7 | 9 | 28 | 8 |

| BLIZZARD-EN.edge2.Atlanta4.Level3. net - 0 | 158 | 158 | 8 | 14 | 111 | 8 |

| ae1-br01-eqat2.as57976. net - 0 | 158 | 158 | 219 | 222 | 286 | 220 |

| et-0-0-4-br02-eqch2.as57976. net - 0 | 158 | 158 | 26 | 29 | 119 | 26 |

| be2-pe01-eqch2.as57976. net - 0 | 158 | 158 | 220 | 221 | 241 | 221 |

| chi-eqch2-ia-bons-02.as57976. net - 0 | 158 | 158 | 221 | 222 | 242 | 222 |

| 24.105.62.129 - 0 | 158 | 158 | 221 | 221 | 237 | 221 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


#6

Hey, Cheeky!

If 24.105.62.129 is the IP showing in your in-game Net Graph, then this would not be the same issue. I do not see you having a Level 3 ISP.


#7

It’s not the one that was in my net graph, the net graph said I was in South America central. I guess I read the instructions wrong because I thought I was supposed to put the IP address for NA Central.


#8

Here is a new one that I did. I used the same ip as the one it showed on the Net Graph, which was for South America Central.

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| router - 0 | 483 | 483 | 0 | 0 | 6 | 0 |

| 10.110.64.1 - 0 | 484 | 484 | 1 | 2 | 92 | 1 |

| 10.110.2.129 - 0 | 483 | 483 | 8 | 10 | 170 | 8 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| ae-2-52.ear1.Miami1.Level3. net - 97 | 100 | 3 | 0 | 360 | 629 | 21 |

| 94.142.107.6 - 0 | 483 | 483 | 22 | 26 | 183 | 22 |

| 94.142.97.64 - 0 | 483 | 483 | 115 | 119 | 277 | 115 |

| 5.53.0.213 - 0 | 483 | 483 | 117 | 120 | 272 | 117 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| 186-148-22-133.static.mundo.movistar. cl - 0 | 483 | 483 | 117 | 119 | 275 | 117 |

| 186-148-22-134.static.mundo.movistar. cl - 0 | 484 | 484 | 118 | 120 | 269 | 119 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 97 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


#9

Greetings! I’m in a multi-unit building in Denver, CO which peers directly with Level3 via a small ISP called AccessMedia3. I’ve found that as of at least the last week I’m consistently being routed to either sac1 (Chile) or sae1 (Brazil?) servers with 150ms+ round trip time.

Following is a 100±count MTR test to the Santiago server (170.84.210.144) to which I am most often being routed:

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             10.18.254.1 -    0 |  101 |  101 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                               8.24.24.1 -    4 |   89 |   86 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   21 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   21 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                             4.68.72.234 -    0 |  100 |  100 |   14 |   14 |   15 |   14 |
|                            94.142.98.43 -    0 |  100 |  100 |   47 |   48 |   97 |   47 |
|                           94.142.122.30 -    0 |  100 |  100 |  139 |  140 |  154 |  140 |
|                          176.52.252.227 -    0 |  101 |  101 |  140 |  141 |  151 |  141 |
|                   No response from host -  100 |   21 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
| 186-148-22-133.static.mundo.movistar.cl -    0 |  100 |  100 |  143 |  143 |  157 |  144 |
| 186-148-22-134.static.mundo.movistar.cl -    0 |  101 |  101 |  142 |  142 |  143 |  142 |
|                   No response from host -  100 |   21 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
<remaining no-response lines snipped>
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Additionally, following is a 100±count MTR test to the Chicago server IP (NA Central - 24.105.62.129) where I am NOT being connected. This is the server I was most often connecting to prior to this issue.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                             10.18.254.1 -    0 |  112 |  112 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                               8.24.24.1 -    1 |  108 |  107 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   22 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|                   No response from host -  100 |   22 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |
|     BLIZZARD-EN.ear3.Dallas1.Level3.net -    0 |  112 |  112 |   16 |   20 |  102 |   16 |
|              ae1-br01-eqda6.as57976.net -    0 |  112 |  112 |  199 |  202 |  248 |  246 |
|         et-0-0-4-br01-eqch2.as57976.net -    0 |  112 |  112 |   30 |   55 |  782 |   30 |
|              be1-pe02-eqch2.as57976.net -    0 |  112 |  112 |  199 |  200 |  201 |  200 |
|        chi-eqch2-ia-bons-04.as57976.net -    0 |  112 |  112 |  200 |  200 |  210 |  200 |
|                           24.105.62.129 -    0 |  112 |  112 |  200 |  200 |  210 |  201 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

A simple ping to the Chicago IP also confirms more than a 200ms round trip:

PING 24.105.62.129 (24.105.62.129) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 24.105.62.129: icmp_seq=1 ttl=246 time=201 ms
64 bytes from 24.105.62.129: icmp_seq=2 ttl=246 time=201 ms
64 bytes from 24.105.62.129: icmp_seq=3 ttl=246 time=200 ms
64 bytes from 24.105.62.129: icmp_seq=4 ttl=246 time=200 ms
<snip>

I am a network engineer by trade. In the MTR to the Chicago server, it appears that between Level3 (Denver) and Blizzard (Chicago), there is a large amount of latency being introduced either:

  • at or around the Blizzard router located in the Equinix DA6 site in Dallas (ae1-br01.eqda6.as57976.net / 137.221.74.33), OR:
  • at the handoff from Level3 into that Equinix facility.

Given the 200ms latency increase at this hop, the South America servers appear to be considered more favorable from a latency perspective.

Were I involved in troubleshooting this behavior, I would focus first on the Blizzard device at Equinix DA6, and work with Level3 directly if no issue could be found.

@Ibaraius - if possible, I’d like to request that the above be forwarded to someone in network engineering on the Overwatch team - though I understand I’m not quite in a position to make such a request. Thanks!


#10

Having the same issue. Cant connect to oce servers on any account. Same as anyone else in our house.


#11

I’m in East Coast with Level 3 ISP and in game I either get connected to lax1 or sac1 getting 200+ cannot connect to the east coast servers where i’d normally get ~40 ping.

This is my WinMTR with the IP for ord1

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
www.routerlogin. com - 0 350 350 0 0 20 0
8.25.28.1 - 1 346 345 0 0 17 0
10.110.2.77 - 0 350 350 12 13 47 13
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
ae-1-3514.edge2.Atlanta4.Level3. net - 0 350 350 12 12 50 12
BLIZZARD-EN.edge2.Atlanta4.Level3. net - 0 350 350 13 16 87 13
ae1-br01-eqat2.as57976. net - 0 350 350 30 42 456 31
et-0-0-4-br02-eqch2.as57976. net - 0 350 350 31 38 139 36
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
No response from host - 100 70 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

And this is for lax1 which i’m currently connected to

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
www.routerlogin .com - 0 372 372 0 0 18 0
8.25.28.1 - 0 372 372 0 0 21 0
10.110.2.77 - 0 372 372 12 13 38 13
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
ae-1-3514.edge2.Atlanta4.Level3 .net - 0 372 372 12 12 49 12
BLIZZARD-EN.edge2.Atlanta4.Level3 .net - 0 372 372 13 17 119 13
ae1-br01-eqat2.as57976 .net - 0 372 372 61 100 1095 61
xe-0-0-0-0-br01-eqda6.as57976 .net - 0 372 372 61 63 112 61
et-0-0-29-br02-eqda6.as57976 .net - 0 372 372 61 62 161 61
et-0-0-2-br02-swlv10.as57976 .net - 0 372 372 61 64 169 61
137.221.65.122 - 0 372 372 61 64 137 61
et-0-0-2-br01-eqla1.as57976. net - 0 372 372 61 71 169 65
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
No response from host - 100 75 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


#12

Hello for the past few days i have been routed to the server SAC1 in South American when i usually am connected to the NA east servers. I did the WinMTR test and if there is anything that I can do to fix this please help.
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
8.30.96.1 - 0 350 350 1 2 8 1
10.86.0.77 - 0 350 350 12 13 17 14
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
ae-2-52. ear1. Miami1 .Level3 .net - 95 73 4 0 917 3591 28
94.142.107.24 - 0 350 350 31 37 46 40
94.142.116.84 - 0 350 350 125 127 144 128
5.53.7.171 - 0 350 350 124 128 160 125
176.52.253.159 - 0 350 350 128 130 153 128
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
186-148-22-133.static .mundo.movistar .cl - 0 350 350 128 130 140 128
186-148-22-134. static.mundo.movistar. cl - 0 350 350 128 130 135 132
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
No response from host - 100 71 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


#13

Thanks for all the reports so far. Please continue reporting winMTR tests so we can add them to our tracking on this issue.

To clarify a bit on the instructions, please run 1 test for the server you see using the in-game netgraph (CTRL+SHIFT+N) and a second time for the server you normally connect to (found on this article).

Thanks again. Once we have more info we will post it here.


Still having ping issues
#14

The first time i think I did the wrong IP but here should be the correct one plus the one I am suppose to have (NA Central)
(IP im being connected to)
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
8.30.96.1 - 0 302 302 1 2 5 3
10.86.0.77 - 0 302 302 12 13 16 16
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
ae-2-52.ear1.Miami1.Level3. net - 97 62 2 25 26 27 27
94.142.107.24 - 0 302 302 32 37 50 35
94.142.116.84 - 0 302 302 125 127 148 127
5.53.7.171 - 0 302 302 124 127 147 129
176.52.253.159 - 0 302 302 128 130 151 130
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
186-148-22-133.static.mundo.movistar .cl - 0 302 302 128 130 148 130
186-148-22-134.static.mundo.movistar .cl - 0 302 302 128 130 135 128
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
No response from host - 100 60 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

(NA Central IP)
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
8.30.96.1 - 0 200 200 0 2 6 2
10.86.0.45 - 0 200 200 1 2 6 4
100.69.0.37 - 0 200 200 7 8 17 8
170.250.254.41.hwccustomers. com - 0 200 200 7 9 16 8
198.32.125.224 - 0 200 200 18 24 82 22
ae1-br01-eqmi2.as57976. net - 0 200 200 228 233 406 228
xe-0-0-0-1-br01-eqat2.as57976. net - 0 200 200 228 232 322 231
et-0-0-4-br02-eqch2.as57976. net - 0 200 200 35 41 131 37
be2-pe01-eqch2.as57976. net - 0 200 200 227 229 240 231
24.105.62.129 - 0 200 200 229 231 246 231
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


#15

Same issue happening here. ISP is Amtech Communications.

The IP I’m being connected to is the following:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
10.248.117.225 - 0 654 654 2 3 6 5
172.24.208.172 - 0 654 654 3 3 34 3
172.24.208.170 - 1 650 649 3 4 17 4
172.24.208.176 - 1 650 649 3 4 17 3
172.24.210.113 - 0 654 654 3 4 33 5
172.24.208.104 - 1 650 649 3 4 18 4
172.24.208.64 - 0 654 654 4 5 35 6
8.30.81.1 - 0 654 654 4 5 35 5
38.27.115.254 - 0 654 654 4 5 34 6
100.64.0.10 - 1 650 649 7 8 40 9
100.64.0.2 - 0 654 654 7 9 40 9
te0-17-0-7-6.ccr41.iad02.atlas.cogentco. com - 1 650 649 7 9 39 9
94.142.107.92 - 0 654 654 7 11 46 9
94.142.124.106 - 1 650 649 33 36 68 34
5.53.3.164 - 1 650 649 128 131 168 131
84.16.12.194 - 0 654 654 128 132 162 131
213.140.39.91 - 1 650 649 128 130 160 129
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
186-148-22-133.static.mundo.movistar.cl - 0 654 654 129 131 180 131
186-148-22-134.static.mundo.movistar.cl - 0 654 654 130 132 162 131
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
No response from host - 100 131 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Server I should be connecting to (US Central):
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
10.248.117.225 - 0 381 381 2 3 6 5
172.24.208.172 - 0 381 381 2 4 35 6
172.24.208.170 - 0 381 381 3 4 35 8
172.24.208.176 - 0 381 381 2 4 35 7
172.24.210.113 - 0 381 381 3 4 39 4
172.24.208.104 - 0 381 381 3 5 54 4
172.24.208.64 - 0 381 381 4 5 41 6
8.30.81.1 - 0 381 381 4 5 41 6
38.27.115.254 - 0 381 381 4 5 35 34
100.64.0.10 - 0 381 381 7 8 39 35
100.64.0.2 - 0 381 381 7 9 59 9
te0-17-0-7-6.ccr41.iad02.atlas.cogentco. com - 0 381 381 7 9 39 37
38.88.214.129 - 0 381 381 7 13 85 17
ae1-br01-eqdc2.as57976. net - 0 381 381 222 226 335 252
et-0-0-2-br01-eqch2.as57976. net - 1 373 371 0 44 997 28
be1-pe02-eqch2.as57976. net - 3 345 336 223 224 255 224
chi-eqch2-ia-bons-04.as57976. net - 0 381 381 223 226 255 236
24.105.62.129 - 0 381 381 223 225 256 241
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud ProviderPreformatted text


#16

I have Greenlight ( level 3 ) in Rochester NY, and am getting 150-200 ms playing Overwatch.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
192.168.1.1 - 1 498 497 0 1 19 0
10.10.208.1 - 0 502 502 1 2 16 2
172.30.15.1 - 2 474 467 1 3 32 4
ae52.bar1.Syracuse2.Level3. net - 0 502 502 10 15 77 77
4.69.216.226 - 0 502 502 11 13 46 12
BLIZZARD-EN.ear1.NewYork5.Level3. net - 0 502 502 11 16 83 12
ae1-br01-eqny8.as57976. net - 0 502 502 217 222 325 222
et-0-0-2-br02-eqch2.as57976. net - 1 498 497 23 29 144 30
be2-pe02-eqch2.as57976. net - 0 502 502 217 219 252 218
24.105.62.129 - 1 498 497 218 220 271 219
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider


Tracing route to 24.105.62.129 over a maximum of 30 hops

1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 4 ms 2 ms 2 ms 10.10.208.1
3 2 ms * 3 ms 172.30.15.1
4 12 ms 12 ms 12 ms ae52.bar1.Syracuse2.Level3. net [4.26.25.105]
5 31 ms 16 ms 18 ms 4.69.216.226
6 17 ms 14 ms 13 ms BLIZZARD-EN.ear1.NewYork5.Level3. net [4.35.72.34]
7 219 ms 218 ms 223 ms ae1-br01-eqny8.as57976. net [137.221.71.33]
8 25 ms 25 ms 23 ms et-0-0-2-br02-eqch2.as57976. net [137.221.65.8]
9 218 ms 222 ms 218 ms be2-pe02-eqch2.as57976. net [137.221.69.73]
10 219 ms 222 ms 220 ms 24.105.62.129

Trace complete.


#17

I’m getting 200 ping when i get 30 usually. idk what this all means as well.

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |

Host - % Sent Recv Best Avrg Wrst Last
192.168.1.254 - 0 294 294 1 2 35 2
8.37.119.1 - 0 294 294 2 4 52 5
4.16.28.13 - 0 294 294 10 12 50 12
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
ae-24-0.ebr3.SanJose5.Level3 .net - 0 294 294 23 25 63 26
ae-26-26.ebr3.SanJose1.Level3 .net - 0 294 294 22 24 50 25
ae-1-3.edge1 .SanJose2 .Level3 .net - 0 294 294 24 25 68 25
4.59.0.226 - 0 294 294 23 25 68 25
94.142.98.21 - 0 294 294 100 102 143 102
94.142.122.30 - 0 294 294 193 195 224 194
176.52.252.175 - 0 294 294 195 198 242 196
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
186-148-22-133. static. mundo .movistar.cl - 0 294 294 194 196 229 195
186-148-22-134. static. mundo. movistar.cl - 0 294 294 194 196 216 197
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
No response from host - 100 59 0 0 0 0 0
________________________________________________ ______ ______ ______ ______ ______ ______

WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider Preformatted text


#18

Has anyone in this thread had their issues resolved? Quite frustrating not being able to play going into the holiday weekend…


#19

nothing yet for me :confused:


#20

No fix for me yet. Hopefully they are working on it