Disconnected/Rejoined/Banned?

After the last update, I had a few disconnects, some of which didn’t even load back to the main menu. I’ve noticed I can’t be the only one, since many games after the update end in 6v4 or 3v2 even, because of disconnected players. But why did I loose SR AND got banned after I managed to reconnect?

The reasoning is explained in the stickies here: Overwatch Technical Issues, SR Loss, and Leaver Penalties

Okay. Well, thanks for the info. I hope the server issues are ironed out soon. Really love the event.

Sorry it isn’t better news. You can provide feedback on how that system works in the General forum though, if you feel inclined. Otherwise, I could look over some network tests if you want to see if it’s a local issue.
PC: https://us.battle.net/support/en/article/27780
Console only: http://us-looking-glass.battle.net

Thank you very much. I just ran the test, but I can’t figure out how to attach the txt. I feel really stupid now.

Paste the text, highlight it, then click the </> button on the editor. There is no way to attach stuff, you aren’t missing anything.

I see :slight_smile:

|------------------------------------------------------------------------------------------|

|                                      WinMTR statistics                                   |

|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

|                         dummy.liwest.at -   98 |   45 |    1 |    2 |    2 |    2 |    2 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                           212.33.34.109 -    0 |  217 |  217 |    7 |   13 |   64 |   11 |

|             lilzpr01a-Vlan518.liwest.at -    0 |  217 |  217 |    7 |   29 |  486 |   14 |

|                     blizzard.peering.cz -    0 |  217 |  217 |   21 |   25 |   50 |   25 |

|              ae1-br01-eqfr5.as57976.net -    0 |  217 |  217 |   28 |   35 |  198 |   30 |

|         et-0-0-2-br01-eqam1.as57976.net -    0 |  210 |  210 |   29 |  102 | 3078 |  112 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|                   No response from host -  100 |   44 |    0 |    0 |    0 |    0 |    0 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|

   WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

This hop seems to be responding really slowly, spiking to 486ms occasionally. You could try disconnecting the modem for a bit, then reconnecting to see if you get a new route, but otherwise I would forward this to your ISP and have them take a look.

1 Like

Thank’s a lot. This would explain the occasional stutter as well. Really appreciate your help.

1 Like