Nie widze moich postaci w trybie online

nie widze moich postaci w trybie online, kupilem gre zeby grac z bratem ale nie mam dostepu do moich postaci w trybie online i jestem zmuszony tylko grac w trybie offline. w trybie online mam 24 postacie…

Moving forward, the more information you provide. The more accurate my answer can be.

On console do you have an online subscription?

Did you create the same mode as your brother? As in ladder or non ladder.

The obvious but necessary question. Are you both playing on 2 of the same console platform?

If any of my questions is No. Then you know exactly why.

Otherwise more information the better.

na przyszłość lepiej kupić drugiego kompa do grania niż bawić się w parobka i grac na konsoli…

Po 1. żeby grać na online na konsoli musisz miec wykupiona subskrybcję premium jakkolwiek sie one tam nazywają na xboxach czy playstation, żeby wogóle móc grać online na konsoli
Po 2. w D2R jest tylko cross saving, nie ma crossplay tzn można stworzyc i grac postacią na kompie a potem kontynuowac na konsoli, ale nie można grać w party ty na konsoli a brachol na kompie…
Po 3. sytuacja którą opisałeś jako żywo przypomina mi o ogólnym problemie z serwerami uwierzytelniania d2r na kompach… problem jest tej natury, że pojawiasz się w menu a jesteś wciąż offline, muisz przełączyć zakładke z offline na online, a jak to nic nie da wylogować się i spróbowac znowu… serwery to są przeciążone ziemniaczki a blizz nie chce postawić lepszych, więc wozimy się z tym szajsem który jest obecnie… że laguje wywala z gry i nie idzie się ponownie zalogować… Jak sie chcesz w to babrać to walcz i nie marudź, jak nie to szukaj innej gry