Turkish language support

Merhaba sizden çok özür dilyiroum iler derecede ingilizcem iyi değil derdimi türkçe anlatmak istiyorum.
Ben 36 yaşında biri olarak yıllardır blizzard oyunlarına hayranım warcraft ve starcraft serisini oynamış biri olarak 2004 yılında world of warcraf ile tanıştım oyunu yıllardır oynuyorum ancak her gelen güncelleme ile görevlerin çeşitliliği ve hikayenin zenginleşmesinden ötürü ingilizcem yeterli değil bu yüzden oyundan soğudum ve bıraktım. tekrar geri dönmek istiyorum ancak anadilimde oynama hakkı talep ediyorum lütfen Blizzard oyunlarına Türkçe dil desteği getirin , Türkiye de blizzard a hayranlık düşündüğünüzden daha çok sizi seviyoruz ve bizim oyun oynama hakkımızı destekleyin.
Size bu sorunu yazmak için bile çok uğraştım ve bu beni blizzard dan iyice soğutuyor mesaj yazmak bile bu kadar zor olmamalı . blizzard support ekibine bile ulaşamıyorum sürekli yapay zeka yardım botunun yanlış yönlendirmesinden sıkıldım ve buraya konu açarken bile kategorize etmekte zorlandım.

Please post this in the WoW team’s General Discussion forum:

WoW developers will not see your feedback here.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.