Iran - Can't join any games after latest update


#1

I click on quickplay and enter the game, but i get stuck at the loading screen every time and i have to quit. (And it doesn’t quit right away. I have to click on quit multiple times.)

Another thing is that i can read the chat, and people ask me why am i AFK and why am i not getting kicked out. It’s like i am in the match but i can’t play or do anything. I even got an XP penalty because of it.

I can’t play anything at all after the update. Please help.


Won't loading (stuck in starting screen ) and cant play a game
#2

same thing is happening to me ! i hope they fix it


#3

I’m glad i’m not the only one having this annoying problem. Every time an event starts, weird things like this happen.


#4

me too !! only thing i can play is practice range !


(Nathardrick ) #5

Hi there friends,

On this one we are looking in to the cause causing this connection problem. It seems to be impacting players in the Iran area right now. I will post here once I have more news.

In the mean time could you post back with a WinMTR if you still have issues?

This will help us track more about the problem. :slight_smile:

/Nathardrick


#6

when i gonna play a game i will stuck in starting screen (the screen which show map view ) and it wont loading !!
the only thing i can play is practice range !!! (even not playable in quick match )


#7

Its happening everywhere! Im in North East US and the game is unplayable for me and now im getting penalty warnings for leaving games.


#8

Yes i am from Iran, but i heard that people from other regions have this problem as well and get stuck in the map loading screen. Did blizzard did something with their servers?

I never had a problem like this before, but i hope it gets fixed very soon because i need to play for the anniversary lootboxes.


#9

it’s also so random , you can sometime join games with perfect ping , but sometimes you’re stuck in the loading screen and can’t do anything , tried restarting pc , game , battle.net , even the router but you still get stuck . also i did the WinMTR thingy and all the servers were alive , for both EU ips , i’m gonna upload them into a ticket so you guys can see . also everything was ok before the patch it’s just happening the day patch came out.


#10

Yes if it’s anything, it has got to do with the patch. I am playing this game for 3 years and never had a problem like this. They can surely revert it back to the way it was. Maybe they banned some IPs?


#11

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| ARCHER_D20 - 10 | 32 | 29 | 1 | 2 | 15 | 2 |

| 188.245.224.1 - 15 | 28 | 24 | 8 | 13 | 28 | 10 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| 78.38.241.66 - 3 | 42 | 41 | 8 | 11 | 25 | 11 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 9 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| pr01.eqfr5.blizzardonline. net - 10 | 32 | 29 | 82 | 88 | 103 | 83 |

| ae1-br01-eqfr5.as57976. net - 6 | 36 | 34 | 87 | 93 | 124 | 91 |

| et-0-0-2-br01-eqam1.as57976 . net - 0 | 44 | 44 | 97 | 108 | 190 | 98 |

| et-0-0-31-pe01-eqam1.as57976. net - 15 | 28 | 24 | 87 | 96 | 116 | 87 |

| 137.221.66.43 - 10 | 32 | 29 | 88 | 94 | 114 | 88 |

| 185.60.112.157 - 15 | 28 | 24 | 88 | 94 | 113 | 89 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|


#12

|------------------------------------------------------------------------------------------|

| WinMTR statistics |

| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |

|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|

| ARCHER_D20 - 4 | 32 | 31 | 1 | 3 | 18 | 1 |

| 188.245.224.1 - 4 | 32 | 31 | 6 | 9 | 21 | 8 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| 78.38.241.74 - 4 | 32 | 31 | 9 | 12 | 25 | 20 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| No response from host - 100 | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |

| pr01.eqfr5.blizzardonline. net - 4 | 32 | 31 | 83 | 88 | 102 | 93 |

| ae1-br01-eqfr5.as57976. net - 4 | 32 | 31 | 90 | 94 | 110 | 99 |

| et-0-0-2-br01-eqpa4.as57976. net - 0 | 30 | 30 | 91 | 493 | 2591 | 105 |

| be1-pe02-eqpa4.as57976. net - 4 | 32 | 31 | 91 | 95 | 107 | 99 |

| 185.60.114.159 - 4 | 32 | 31 | 91 | 96 | 111 | 105 |

|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|


#13

i have same problem and im from iran too


#14

Still no updates on this issue?


#15

Same Here
What about Event ?
did blizzard give us Extra time for playing ?


split this topic #16

4 posts were split to a new topic: Unable to connect to game


#18

Same here. I’ll be glad to provide any kind of log if requested.
I was lucky i saw this thread… i thought its my PC playing tricks on me , my poor system , I tried everything on it and its still not fixed… re-installing windows was my next move… but luckily i saw this thread… xD


#19

I definitely agree that we should get a few more days of event. I lost a lot of precious playtime during this event :frowning:


split this topic #23

A post was split to a new topic: Can’t join game


#24

After the anniversary update I couldn’t play comp and qp and I still can not !!!
It stucks in map loading and I can do nothing but leaving the match.
Plz fix this issue.